Erkan Petekkaya Kerimcan / Yıllar Sonra Ortaya Çıktı! Acun Ilıcalı'ya "Penis ... - Acun ilıcalı'nın sahibi olduğu tv8 kanalındaki bir ödül törenine sinirlenen erkan petekkaya, acun.

Erkan Petekkaya Kerimcan / Yıllar Sonra Ortaya Çıktı! Acun Ilıcalı'ya "Penis ... - Acun ilıcalı'nın sahibi olduğu tv8 kanalındaki bir ödül törenine sinirlenen erkan petekkaya, acun.. Dün akşam tv8 ekranında yayınlanan müzik ödülleri töreninde 'en i̇yi çıkış' yapan kişi ödülü peşimde adlı şarkısıyla kerimcan durmaz'a verildi. Kerimcan olayından sonra erkan petekkaya ayrıldı! Kırmızı oda dizisinde rol alan erkan petekkaya, dün akşam tv8'de yayınlanan müzik töreninde cinsel organını gösterdiği gerekçe hakkında dava açılan kerimcan durmaz'a ödül verildiğini görünce. Acun ilıcalı ve kerimcan durmaz hakkında söylediklerinin ardından özür mesajı yayınlayan erkan petekkaya, tv100'e özel açıklamalarda bulundu. Kırmızı oda'da oynayan erkan petekkaya ise cinsel organını gösterdiği gerekçesiyle hakkında dava açılan kerimcan'a ödül verilmesine ateş püskürdü.

Erkan petekkaya'nın tv8'de yayınlanan ödül töreninde son şarkısıyla ödül alan kerimcan durmaz hakkında olay yaratan. Petekkaya, konuyla ilgili tv8'in sahibi acun ilıcalı'yı eleştirdiği paylaşımını kısa sürede sildi. Kırmızı oda dizisinde 'sadi' karakterini canlandıran erkan petekkaya, dün akşam tv8'de yayınlanan bir müzik töreninde kerimcan durmaz'ın ödül almasına sosyal medyadan tepki gösterdi. Kerimcan durmaz'a ödül verilmesine kırmızı oda dizisinde yer alan erkan petekkaya ağır laflar geçtiğimiz günlerde kırmızı oda dizisinde 'sadi' karakterini canlandıran erkan petekkaya, tv8'de. Tv8'de yayınlanan müzik ödül töreninde, kerimcan durmaz'a 'en i̇yi çıkış' ödülünün verilmesi nedeniyle sinirlenip acun ilıcalı'ya sitem eden.

Ödül Alması Nedeniyle Erkan Petekkaya'nın Akılalmaz ...
Ödül Alması Nedeniyle Erkan Petekkaya'nın Akılalmaz ... from doktorasorusor.com
Kerimcan durmaz'a ödül verilmesine kırmızı oda dizisinde yer alan erkan petekkaya ağır laflar geçtiğimiz günlerde kırmızı oda dizisinde 'sadi' karakterini canlandıran erkan petekkaya, tv8'de. Durmaz, instagram hesabının hikayeler bölümünden yaptığı. Kerimcan'ın daha önce çıkan uçakta cinsel organını gösterdiği iddialarından girip. Erkan petekkaya, kerimcan'a, penisini gösterdiği için böyle konuşmuş. Sosyal medya erkan petekkaya'nın acun ilıcalı'ya kullandığı zehir zemberek sözleri konuşuyor. Kırmızı oda'da oynayan erkan petekkaya ise cinsel organını gösterdiği gerekçesiyle hakkında dava açılan kerimcan'a ödül verilmesine ateş püskürdü. Senin kanalında olduğum için utanıyorum, acun. Erkan petekkaya, sosyal medyada gündem olan paylaşımlarının hemen sonrasında ise kırmızı oda dizisiyle ilgili olarak bir gönderiyi paylaşması dikkatleri çekti.

Kerimcan'ın daha önce çıkan uçakta cinsel organını gösterdiği iddialarından girip.

Sosyal medya erkan petekkaya'nın acun ilıcalı'ya kullandığı zehir zemberek sözleri konuşuyor. Kırmızı oda dizisinde 'sadi' karakterini canlandıran erkan petekkaya, dün akşam tv8'de yayınlanan bir müzik töreninde kerimcan durmaz'ın ödül almasına sosyal medyadan tepki gösterdi. Erkan petekkaya'nın paylaşımlarının ardından kerimcan durmaz'dan da açıklama geldi. Kırmızı oda dizisinde sadi karakterini canlandıran ünlü oyuncu erkan petekkaya, acun ilıcalı'ya kerimcan durmaz'a verdiği ödülden dolayı tepki gösterdi. Kırmızı oda'nın sadi'si erkan petekkaya, dün akşam tv8'de yayınlanan bir müzik töreninde kerimcan durmaz'ın ödül almasına sosyal medyadan tepki gösterdi. Erkan petekkaya, sosyal medyada gündem olan paylaşımlarının hemen sonrasında ise kırmızı oda dizisiyle ilgili olarak bir gönderiyi paylaşması dikkatleri çekti. Erkan petekkaya dün gece ödül alan kerimcan ve kanal sahibi acun ilıcalı i̇çin ağza alınmayacak yorumlar yaptı! Petekkaya, konuyla ilgili tv8'in sahibi acun ilıcalı'yı eleştirdiği paylaşımını kısa sürede sildi. Kerimcan'ın yaptığı iğrençlik, siz de bu adamı savunuyorsunuz. Kerimcan ödül aldı erkan petekkaya çıldırdı. Erkan petekkaya, tv8'in sahibi acun ilıcalı'ya ödül nedeniyle acun efendi yuh şeklinde tepki kerimcan durmaz'ın bir uçaktaki müstehcen görüntüleri zamanında gündeme gelmiş ve insanların. Kerimcan'ın daha önce çıkan uçakta cinsel organını gösterdiği iddialarından girip. Kırmızı oda'da oynayan erkan petekkaya ise cinsel organını gösterdiği gerekçesiyle hakkında dava açılan kerimcan'a ödül verilmesine ateş püskürdü.

Erkan petekkaya'nın magazin gündemine bomba gibi düşen paylaşımlarının ardından kerimcan durmaz'dan flaş açıklama geldi. Erkan petekkaya dün akşam tv8 sahibi acun ilıcalı ağza alınmayacak sözler söyleyen delikanlı dün akşam tv8 ekranlarında kerimcan duymaz ödül verilmesi sonrası isyan eden erkan petekkaya. Kerimcan'ın yaptığı iğrençlik, siz de bu adamı savunuyorsunuz. Kırmızı oda dizisinde 'sadi' karakterini canlandıran erkan petekkaya, dün akşam tv8'de yayınlanan bir müzik töreninde kerimcan durmaz'ın ödül almasına sosyal medyadan tepki gösterdi. Kırmızı oda'da oynayan erkan petekkaya ise cinsel organını gösterdiği gerekçesiyle hakkında dava açılan kerimcan'a ödül verilmesine ateş püskürdü.

Erkan Petekkaya'dan Acun Ilıcalı'ya 'Kerimcan Durmaz ...
Erkan Petekkaya'dan Acun Ilıcalı'ya 'Kerimcan Durmaz ... from www.habervakti.com
Durmaz, instagram hesabının hikayeler bölümünden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı Erkan petekkaya dün gece ödül alan kerimcan ve kanal sahibi acun ilıcalı i̇çin ağza alınmayacak yorumlar yaptı! Senin kanalında olduğum için utanıyorum, acun. Kerimcan'ın ödül aldığını gören erkan petekkaya ise bu konudaki düşüncelerini yaptığı paylaşım ile açıkça dile getirdi. Acun ilıcalı ve kerimcan durmaz hakkında söylediklerinin ardından özür mesajı yayınlayan erkan petekkaya, tv100'e özel açıklamalarda bulundu. Kerimcan durmaz'ın erkan petekkaya'ya yanıtı ise sert oldu. Kırmızı oda dizisinde rol alan erkan petekkaya, tv8'de yayınlanan müzik töreninde kerimcan durmaz'a ödül verildiğini görünce sosyal medya hesabından ateş püskürdü. Kerimcan'ın yaptığı iğrençlik, siz de bu adamı savunuyorsunuz.

Ünlü oyuncu erkan petekkaya, bu ödüle büyük tepki gösterdi.

Tv8 kanalında kerimcan durmaz'a ödül verilmesi üzerine kanalın patronu acun ilıcalı'ya yuh diyen erkan petekkaya, yine tv8'de yayınlanan kırmızı oda dizisindeki rolüne veda etti. Tv8'de yayınlanan müzik ödül töreninde, kerimcan durmaz'a 'en i̇yi çıkış' ödülünün verilmesi nedeniyle sinirlenip acun ilıcalı'ya sitem eden. Kırmızı oda oyuncusu erkan petekkaya, kerimcan durmaz'a ödül verilmesi sonrası tv8'in sahibi acun ilıcalı'ya tepki gösterdi. Petekkaya, konuyla ilgili tv8'in sahibi acun ilıcalı'yı eleştirdiği paylaşımını kısa sürede sildi. Acun ilıcalı'nın sahibi olduğu tv8 kanalındaki bir ödül törenine sinirlenen erkan petekkaya, acun. Bu kişi cinsel organını gözünüze soktu diyen erkan petekkaya'ya kerimcan durmaz'dan yanıt geldi. Acun ilıcalı ve kerimcan durmaz hakkında söylediklerinin ardından özür mesajı yayınlayan erkan petekkaya, tv100'e özel açıklamalarda bulundu. Erkan petekkaya dün akşam tv8 sahibi acun ilıcalı ağza alınmayacak sözler söyleyen delikanlı dün akşam tv8 ekranlarında kerimcan duymaz ödül verilmesi sonrası isyan eden erkan petekkaya. Erkan petekkaya, kerimcan'a, penisini gösterdiği için böyle konuşmuş. Kanalınızda olmaktan utanıyorum diyen petekkaya. Kırmızı oda dizisinde sadi karakterini canlandıran ünlü oyuncu erkan petekkaya, acun ilıcalı'ya kerimcan durmaz'a verdiği ödülden dolayı tepki gösterdi. Erkan petekkaya'nın paylaşımları ve açıklamaları sonrasında kerimcan durmaz'dan yanıt geldi. Kerimcan'ın daha önce çıkan uçakta cinsel organını gösterdiği iddialarından girip.

Erkan petekkaya, acun ilıcalı ve kerimcan durmaz hakkında öyle bir açıklama yaptı ki görenler adeta şok oldu! Erkan petekkaya dün gece ödül alan kerimcan ve kanal sahibi acun ilıcalı i̇çin ağza alınmayacak yorumlar yaptı! Kerimcan'ın yaptığı iğrençlik, siz de bu adamı savunuyorsunuz. Kerimcan olayından sonra erkan petekkaya ayrıldı! Tv8 kanalında kerimcan durmaz'a ödül verilmesi üzerine kanalın patronu acun ilıcalı'ya yuh diyen erkan petekkaya, yine tv8'de yayınlanan kırmızı oda dizisindeki rolüne veda etti.

Erkan Petekkaya, Acun Ilıcalı'ya tepki gösterdi ...
Erkan Petekkaya, Acun Ilıcalı'ya tepki gösterdi ... from www.krttv.com.tr
Erkan petekkaya'nın paylaşımlarının ardından kerimcan durmaz'dan da açıklama geldi. Durmaz, instagram hesabının hikayeler bölümünden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı Kırmızı oda dizisinde rol alan erkan petekkaya, dün akşam tv8'de yayınlanan müzik töreninde cinsel organını gösterdiği gerekçe hakkında dava açılan kerimcan durmaz'a ödül verildiğini görünce. Petekkaya, konuyla ilgili tv8'in sahibi acun ilıcalı'yı eleştirdiği paylaşımını kısa sürede sildi. Erkan petekkaya'dan acun'a kerimcan durmaz tepkisi. Acun ilıcalı, kerimcan durmaz'ın kanalda ödül almasının ardından kendisi hakkında ağır eleştirilerde bulunan kırmızı oda dizisi oyuncusu erkan petekkaya hakkında survivor'da konuştu. Kırmızı oda'da oynayan erkan petekkaya ise cinsel organını gösterdiği gerekçesiyle hakkında dava açılan kerimcan'a ödül verilmesine ateş püskürdü. Kırmızı oda dizisinde 'sadi' karakterini canlandıran erkan petekkaya, dün akşam tv8'de yayınlanan bir müzik töreninde kerimcan durmaz'ın ödül almasına sosyal medyadan tepki gösterdi.

Kırmızı oda dizisinde sadi karakterini canlandıran ünlü oyuncu erkan petekkaya, acun ilıcalı'ya kerimcan durmaz'a verdiği ödülden dolayı tepki gösterdi.

Kerimcan olayından sonra erkan petekkaya ayrıldı! Acun ilıcalı ve kerimcan durmaz hakkında söylediklerinin ardından özür mesajı yayınlayan erkan petekkaya, tv100'e özel açıklamalarda bulundu. Durmaz, instagram hesabının hikayeler bölümünden yaptığı. Sosyal medya erkan petekkaya'nın acun ilıcalı'ya kullandığı zehir zemberek sözleri konuşuyor. Kerimcan ödül aldı erkan petekkaya çıldırdı. Petekkaya, konuyla ilgili tv8'in sahibi acun ilıcalı'yı eleştirdiği paylaşımını kısa sürede sildi. Kırmızı oda'nın sadi'si erkan petekkaya, dün akşam tv8'de yayınlanan bir müzik töreninde kerimcan durmaz'ın ödül almasına sosyal medyadan tepki gösterdi. Durmaz, instagram hesabının hikayeler bölümünden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı Kırmızı oda'da oynayan erkan petekkaya ise cinsel organını gösterdiği gerekçesiyle hakkında dava açılan kerimcan'a ödül verilmesine ateş püskürdü. Senin kanalında olduğum için utanıyorum, acun. Kerimcan durmaz'a ödül verilmesine kırmızı oda dizisinde yer alan erkan petekkaya ağır laflar geçtiğimiz günlerde kırmızı oda dizisinde 'sadi' karakterini canlandıran erkan petekkaya, tv8'de. Acun ilıcalı, kerimcan durmaz'ın kanalda ödül almasının ardından kendisi hakkında ağır eleştirilerde bulunan kırmızı oda dizisi oyuncusu erkan petekkaya hakkında survivor'da konuştu. Kerimcan'ın ödül aldığını gören erkan petekkaya ise bu konudaki düşüncelerini yaptığı paylaşım ile açıkça dile getirdi.

Erkan petekkaya dün gece ödül alan kerimcan ve kanal sahibi acun ilıcalı i̇çin ağza alınmayacak yorumlar yaptı! erkan petekkaya. Petekkaya, konuyla ilgili tv8'in sahibi acun ilıcalı'yı eleştirdiği paylaşımını kısa sürede sildi.

Posting Komentar

0 Komentar