Kastamonu Sel - Kwsf6iuj2xnr1m - Kastamonu'da etkili olan kuvvetli yağmur, 8 ilçede sele neden olurken;

Kastamonu Sel - Kwsf6iuj2xnr1m - Kastamonu'da etkili olan kuvvetli yağmur, 8 ilçede sele neden olurken;. Azdavay karayolu ulaşıma kapanırken bozkurt ilçesinde ezine çayı taştı ilçe merkezinde. Kastamonu'da etkili olan kuvvetli yağmur, 8 ilçede sele neden olurken; Köprüler yıkıldı, araçlar sürüklendi, mahsur kalan çok sayıda. Vali avni çakır, şu ana kadar kayıp ihbarı olmadığını ancak bozkurt'ta bazı kişilerin, binaların çatısında mahsur kaldığını söyledi. 31.05.2021 12:50 batı ve orta karadeniz'in iç kesimleri için sağanak uyarısı.

Araçlardaki 8 kişi, çevredekilerin yardımıyla kurtarıldı. Kastamonu'da etkili olan kuvvetli sağanak yağış sebebi ile birçok ilçe ve köy merkezi sular altında kaldı, dereler taştı. Kastamonu da sele yakalandı, sel suları arabaları sürükledi! Su basan binaların zemin katlarında mahsur kalan 40 kişi kurtarıldı. Dehşeti yaşayan vatandaşlar ise sel sularına kapılmamak için binaların çatılarına çıktı.

Kastamonu Da Sel
Kastamonu Da Sel from www.cumhuriyet.com.tr
Kastamon kastamonu bozkurt selkastamon son dakika. Kastamonu'da dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış sonrası birçok bölgede sel taşkınları yaşandı. Umarım yalnızca maddi kayıplarla atlatabilirler, oralar cennetten köşeler, insanın içi. Kastamonu'da etkili olan kuvvetli yağmur, 8 ilçede sele neden olurken; Kastamonu'nun azdavay ilçesinde sel nedeniyle kapanan kara yolunun trafiğe açılması için çalışma yapılıyor. Kastamonu'yu da sel vurdu kastamonu'nun azdavay ilçesinde etkili olan şiddetli yağmur, sele neden oldu, araçlar sürüklendi, tarım arazileri su altında kaldı. Su basan binaların zemin katlarında mahsur kalan 40 kişi kurtarıldı. Kastamonu'da dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış sonrası birçok bölgede sel taşkınları yaşandı.

Köprüler yıkıldı, araçlar sürüklendi, mahsur kalan çok sayıda kişi kurtarıldı.

Taşan ezine çayın ile gelen sel sularına kapılan araçlar ise denize doğru sürüklenmeye başladı. Vali avni çakır, şu ana kadar kayıp ihbarı olmadığını ancak bozkurt'ta bazı kişilerin, binaların çatısında mahsur kaldığını söyledi. Bu kez de kastamonu selden etkilendi. Köprüler yıkıldı, araçlar sürüklendi, mahsur kalan çok sayıda. Rize'de bunu artık yapamacayacaksınız' giresun'da minibüs ile otomobil çarpıştı: Karadeniz'de yaşanan sel felaketinden korkunç görüntüler. Bozkurt ilçesinde üzerinde hes kurulu olan ezine. Sağanağın ardından bozkurt ilçesinde ezine çayı taştı. Sel nedeniyle araçlar su altında kalırken, birçok evi de su bastı.taşköprü'de özellikle. Bozkurt ilçesi sular altında kaldı kastamonu'da etkili olan kuvvetli yağmur, 8 ilçede sele neden olurken; Kısa süre sonra da sel ve taşkına dönüştü. Karadeniz'i sel vurmaya devam ediyor. Köprüler yıkıldı, araçlar sürüklendi, mahsur kalan çok sayıda kişi kurtarıldı.

Sel suları nedeniyle birçok ilçede hayat dururken, heyelanlar nedeniyle yollar kapandı, sel suları nedeniyle köprüler yıkıldı, araçlar ve iş yerleri sular altında kaldı. Kastamonu'nun taşköprü ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrası ilçeyi sel bastı. Çay ve dereler taştı, otomobiller sürüklendi kastamonu'nun azdavay ve bozkurt ilçelerinde sel felaketi yaşandı. Kastamonu'da etkili olan kuvvetli yağmur, 8 ilçede sele neden olurken; Sel suları binaların ikinci katlarına kadar çıkarken, selde 1 kişi hayatını kaybetti.

Y5jycnviiofl2m
Y5jycnviiofl2m from i2.milimaj.com
Sel suları nedeniyle birçok ilçede hayat dururken, heyelanlar nedeniyle yollar. İçişleri bakanlığından kastamonu bartın ve sinop'taki sel nedeniyle vatandaşlara uyarı i̇çişleri bakanlığı, kastamonu, bartın ve sinop'taki sel taşkını nedeniyle vatandaşları güvenli bölgeleri terk etmemeleri ve sel bölgelerindeki yolları kullanmamaları konusunda uyardı. Kısa süre sonra da sel ve taşkına dönüştü. | kastamonu valisi avni çakır, sel bölgesinde açıklamalarda bulundu #kastamonu #avniçakır #azdavay son saatin en çok aranan 15. Kastamonu'nun taşköprü ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrası ilçeyi sel bastı. Taşan ezine çayın ile gelen sel sularına kapılan araçlar ise denize doğru sürüklenmeye başladı. Azdavay karayolu ulaşıma kapanırken bozkurt ilçesinde ezine çayı taştı ilçe merkezinde. Trend haberi oldu ve an itibarıyla 3 gazetede yer alıyor.

Bozkurt ilçesinde üzerinde hes kurulu olan ezine.

Umarım yalnızca maddi kayıplarla atlatabilirler, oralar cennetten köşeler, insanın içi. Karadeniz'i sel vurmaya devam ediyor. Batı ve orta karadeniz'in iç kesimlerinde yarın sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor. Kastamonu'nun bozkurt ilçesinde etkili olan sel sebebiyle kent merkezi tamamen sular altında kaldı. Köprüler yıkıldı, araçlar sürüklendi, mahsur kalan çok sayıda kişi kurtarıldı. Taşan ezine çayın ile gelen sel sularına kapılan araçlar ise denize doğru sürüklenmeye. Bu kez de kastamonu selden etkilendi. Bu sırada köprüden geçen 2 otomobil de bahçecik deresi'ne düştü. Alınan bilgiye göre, azdavay ilçesi ile kastamonu'yu birbirine bağlayan kara yolunun samancılar mevkisinde, sağanağın ardından sel oluştu. Sinop belediye başkanı barış ayhan, ilçede. Araçlardaki 8 kişi, çevredekilerin yardımıyla kurtarıldı. Kastamonu da sele yakalandı, sel suları arabaları sürükledi! Sel suları nedeniyle birçok ilçede hayat dururken, heyelanlar nedeniyle yollar.

Kastamonu'da dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış sonrası birçok bölgede sel taşkınları yaşandı. Taşan ezine çayın ile gelen sel sularına kapılan araçlar ise denize doğru sürüklenmeye. Kentte birçok noktada su baskınları var. Kastamonu'nun azdavay ilçesinde sel nedeniyle kapanan kara yolunun trafiğe açılması için çalışma yapılıyor. Kastamonu'da sel hes barajını patlattı:

Wqdivxslwezxm
Wqdivxslwezxm from i2.cnnturk.com
Kentte birçok noktada su baskınları var. Kastamonu sel ile ilgili 1 haber listeleniyor. Taşan ezine çayın ile gelen sel sularına kapılan araçlar ise denize doğru sürüklenmeye başladı. Taşan ezine çayın ile gelen sel sularına kapılan araçlar ise denize doğru sürüklenmeye. Bartın, sinop ve kastamonu'da etkili olan şiddetli sağanak bazı bölgelerde sele yol açtı, araçlar sürüklendi, çok sayıda iş yeri ve evi su bastı. Sel suları nedeniyle birçok ilçede hayat dururken, heyelanlar nedeniyle yollar kapandı, sel suları nedeniyle köprüler yıkıldı, araçlar ve iş yerleri sular altında kaldı. Karadeniz'de yaşanan sel felaketinden korkunç görüntüler bartın, sinop, kastamonu ve karabük. Sel nedeniyle araçlar su altında kalırken, birçok evi de su bastı.taşköprü'de özellikle.

Rize'de bunu artık yapamacayacaksınız' giresun'da minibüs ile otomobil çarpıştı:

31.05.2021 12:50 batı ve orta karadeniz'in iç kesimleri için sağanak uyarısı. Kastamonu da sele yakalandı, sel suları arabaları sürükledi! Su basan binaların zemin katlarında mahsur kalan 40 kişi kurtarıldı. Kısa süre sonra da sel ve taşkına dönüştü. 11 ağustos 2021 kastamonu sel felaketi. Trend haberi oldu ve an itibarıyla 3 gazetede yer alıyor. Şenpazar ilçesinden gelen videolar hiç iç açıcı değil. Sabah 7 sularında başladı sağanak. Kastamon kastamonu bozkurt selkastamon son dakika. Vali avni çakır, şu ana kadar kayıp ihbarı olmadığını ancak bozkurt'ta bazı kişilerin, binaların çatısında mahsur kaldığını söyledi. Alınan bilgiye göre, azdavay ilçesi ile kastamonu'yu birbirine bağlayan kara yolunun samancılar mevkisinde, sağanağın ardından sel oluştu. Kastamonu bozkurt'ta korkutan sel görüntüleri. Sel nedeniyle araçlar su altında kalırken, birçok evi de su bastı.taşköprü'de özellikle.

Posting Komentar

0 Komentar